Renault Twingo: Probleem met starten - Startbeveiliging??

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Ik heb hier al eerder een bericht gepost over startproblemen met mijn renault twingo. Het probleem is dat de auto wil starten, maar de motor daarna niet blijft draaien. Met gas bijgeven op het juiste moment lukt het vaak na een paar keer proberen de motor toch draaiend te houden.

Na reacties hier en overleg met de monteur bij de dealer is het gasklephuisje gereinigd. Dat bleek het probleem niet op te lossen. Daarna is de sensor in de motor die de brandstofinjectie regelt (ben even de exacte naam kwijt: BPD sensor??) doorgemeten. Die gaf geen storingsmeldingen.

Maar het probleem blijft zich voordoen. De monteur had niet direct een andere oplossing.

Omdat het lampje van de startbeveiliging blijft knipperen als het starten niet goed lukt, heb ik zelf sterk het vermoeden dat het probleem bij de startbeveiliging ligt. Maar wat het probleem precies is en hoe ik het oplos, ben ik nog niet achter.
Heeft iemand hier een idee wat het zou kunnen zijn en hoe het opgelost kan worden?

daan31

Geplaatst door daan31 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (330) PRO, 15 jaar geleden

topic verplaats naar het eerste topic: http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

2 topics over hetzelfde probleem werkt alleen maar verwarrend.

moderator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.