Renault Megane: Problemen met starte af en toe

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo allemaal,

Ik heb ook renault megane senice 1.6, uit 1997 ik heb al vrij wel in het begin problemen gehad met de motor dat hij gewoon tijdens het rijden
uitvalt.
Dan start je hem weer en dan gaat het meestal goed en kan hij weer verder rijden,maar nu heb ik het volgende probleem dat ik me
moterkap moet open doen dicht moet laten vallen en dan start hij weer.
heb al een nieuwe accu gekocht al veel aan laten vervangen:
bougies bobines, koppakking, wiellagers, remleidingen.
Maar het is best wel vervelend dat ik nog steeds het probleem niet weet ik hoor zo veel misschien iets met je start rele of je dynamo ect, wie herkent dit probleem, het is wel eigenlijk te gek dat je je de auto niet kan starte, je motor kap open moet doen laten dicht vallen, vervolgens snel je auto in en starte na een tijd heb je het wel gehad en ben je benieuwd wat nou het probleem is, dus wie kan me helpen.

al vast bedankt

alice007

Geplaatst door alice007 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

wat hoor je precies als deze niet start?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.