Renault Clio: raar geluid bij multireim

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 15 dci

hallo ik heb zin kort een raar geluid bij de multi reim.als ik stationaire draai.als ik iets meer toeren geef houd het op.maar als ik rij en opschakel hoor ik het geluid boven de radio soms uitkomen?wie weet wat dit kan zijn.
mvg evert

sukigolf

Geplaatst door sukigolf (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Kan de multieriem zelf zijn,of de spanner..

Spuit er eens wat wd-40 op of iets dergelijks en kijk of het geluid dan weg is,als je hem bv stationair laat lopen.

Gr Stefan

sukigolf (0), 14 jaar geleden

bedankt stefan,maar dat heb ik gelijk gedaan!dus dat is het niet!!ik denk dat het in de startmotor of dynamo zit?heb er niet heel veel verstand van!!ik dacht zelf aan de waterpomp!maar volgens een kennis zou ik dan ook problemen moeten hebben met temparatuur!en dat is goed!!

mvg evert

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

dynamo poelie goed controleren die gaan regelmatig stuk,anders ff de multiriem eraf halen en dan laten lopen dan weet je of het bij de distributie vandaan komt of niet

sukigolf (0), 14 jaar geleden

abc,bedankt we gaan er maandag ff mee aan de gang!hopelijk is dit het!!
bedankt mvg evert

sukigolf (0), 14 jaar geleden

bedankt voor jullie hulp!!!was inderdaad de poelie van de dynamo!!!we konde het eerst niet vinden tot dat het zo erg was dat zelf dat de auto bijna in de fik stond!!! bedankt mvg evert

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de Feedback!

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.