Renault Clio: Rammeldende Remklauw Clio 2

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16 16v

Clio 2 16 16v 2002 : Als je met de auto over een 'slechte' weg rijdt, dan komt er van voor een rammelend geluid.
Als je links op de wielen 'slaat' dan rammelen de remklauwen. Laat je iemand de rem in trappen en vast huoden dan is het weg. Er zit dus speling op de remklauw. Als je los tegen de klauw duwt, dan voel je ook de speling zitten. Komt dit meer voor en is er een oplossing voor?
Ik heb nog niets los gehaald. Blokken zijn nog goed. Auto heeft net 50.000 km gelopen. Ga volgend weekend even kijken. Voor die tijd iemand tips ?
Rammel zit er al langer, tijdens het rijden en remmen merk je trouwens niets.

Cliodennis

Geplaatst door Cliodennis (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Cliodennis (0), 16 jaar geleden

Probleem is verholpen.
Heb de klauw gedemonteerd en de busjes en pennen 'gereapreerd' door er een sleufje in te frezen en daar een afdichting om te maken. Beetje vet er tussen en de boel weer monteren. Gaat nu lekker soepel en het ramelen is over. Ook maar meteen nieuwe blokjes erop gezet. Zaten nog de eerst op. Waren dus wel wat dunner aan het worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.