Renault Laguna: rechter raam gaat niet dicht

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18, 16v station

het rechterraam gaat niet meer dicht als je hem open doet maar de motor werkt wel wie kent dit probleem

raymond01

Geplaatst door raymond01 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan1958 (0), 17 jaar geleden

demonteren dat raammechaniek. motor is los(gebroken) van het mechaniek

Rednose5 (0), 16 jaar geleden

Een mogelijkheid is dat dekabel is gaan rafelen en in de motor vastgedraaid is. Betekent dat je een nieuw mechaniek nodig hebt. kabels worden niet los verkocht.
Kost 180 - 260 eur afhankelijk van de aansluiting. 2 polig, 6 polig of 27 polig.

ejnn (0), 16 jaar geleden

kun je niet de goedkope kopen en dan de motor over zetten. Lijkt mij een stukje goedkoper.

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=ejnn]kun je niet de goedkope kopen en dan de motor over zetten. Lijkt mij een stukje goedkoper.[/quote]
ja dat kan

Rednose5 (0), 16 jaar geleden

[quote=abc][quote=ejnn]kun je niet de goedkope kopen en dan de motor over zetten. Lijkt mij een stukje goedkoper.[/quote]
ja dat kan[/quote]
Je hoeft zelfs niet de gehele motor om te zetten. Alleen de stekkeraansluiting op de motor doet de truuk. Zeg maar het zwarte doosje op de motor waar de electonica in veborgen zit bestaat uit twee delen (aansluitng loopt scheef, aan beide zijden wee klipjes). Haal de twee delen voorzichtig van elkaar en plaats alleen deze om. Dan heb je in ieder geval ook de nieuwe motor waar je voor hebt betaald. Leuk detail is dat volgens mij de overige electronica niet voor aansturing van het raammechanisme is maar bijvoorbeeld centrale deurvergrendeling met oog in de portier. Ik heb hetzelfde gedaan met mechanisme voor bestuurder van 27 polig naar zes polig. (29 polige goedkoop geregeld op marktpaats vandaar)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.