Renault Megane: recirculatie klep klappert WEER

Bouwjaar: 2002

Hi,

Ik heb enige tijd geleden last gehad van een klapperende recirculatieklep. Een oplettende chef werkplaats van de dealer hoorde het toen ik in de garage was, en heeft ervoor gezorgd dat dit nog net in de garantieperiode verholpen werd. Gelukkig, want het was een hele (dure) klus!
Ik lees op het forum veel berichten over deze klep en wat eraan gedaan kan worden. Nu blijkt (bij mij) dat, enige maanden, na de reparatie de klep WEER klappert, na het aanzetten van het contact.
Mijn vraag is : is dat een bekend gegeven? Dat de klep (tgv defecte tandwieltjes, meen ik) weer opnieuw klappert?
De garage heeft me verteld dat er een modificatie is uitgevoerd. Ik ga er dan vanuit dat deze oplossing beter is dan de eerste af-fabriek constructie. Wie weet iets? Zou er nog garantie zitten op die reparatie?
Alvast bedankt!

fastfreddy

Geplaatst door fastfreddy (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Is een veel voorkomende kwaal bij deze autos.
Terug gaan, lijkt me garantie geval.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

je hebt een jaar garantie op een reparatie geloof ik dus gewoon terug gaan

fastfreddy (0), 18 jaar geleden

ga ik proberen
primera p11 en abc: THX!
Wordt vervolgd..........

Sander10757 (0) PRO, 18 jaar geleden

Garantie op garantie werkzaamheden bestaat in principe niet.Je kunt wel aanspraak maken op garantie als je een stukje aan die reparatie hebt meebetaald.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

dus als ik een nieuwe auto koop waarvan na 1,5 jaar de motor kappot loopt door een constructie fout en die motor loopt binnen een jaar ook kappot door een oorzaak waar ik niks aan kan doen krijg ik geen garantie ??(extreem geval maar wel hetzelfde)

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Dat klopt abc

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.