Renault megane: storing elect. cirquit

Bouwjaar: 1998

De laatste tijd vaak last van storing, de ene keer doet de richtingaanwijzer het wel de andere keer niet. (ligt niet aan de lamp zelf)
Tevens blijft het waarscuwingslampje van de airbag de ene keer doorbranden de andere keer dooft hij weer na enkele sec. zoals het hoort.

Wie heeft een idee...?

A.J.W.

Geplaatst door A.J.W. (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johnny5753 (0) PRO, 18 jaar geleden

knipperlichtrelais controleren en de airbaglamp zit vermoedelijk in de stekkerverbindingen onder de voorstoelen los van elkaar en weer inelkaar helpt vaak het beste is kabels direkt aan elkaar solderen LET OP ACCU MIN POOL LOS voor je iets aan airbagstekkers doet.

succes

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Is het beide kanten met dat knipperlicht of alleen links?

A.J.W. (0), 18 jaar geleden

Knipperlicht is reeds verholpen(sluiting), ga nog even onder de stoel kijken naar de stekker.....,bedankt voor jullie hulp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.