Renault Clio: Relais onder handschoenenkastje

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo,

Ik heb een clio en onder het rijden "schakelt" er om de 10 a 15 seconde een relais of iets dergelijks onder het handschoenenkastje. Is dit normaal en waarvoor dient dit relais? Kan iemand mij hier iets meer over vertellen?

Thijmen05

Geplaatst door Thijmen05 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

is dit wel een relais???? zet je kachelstand eens anders of de luchtklepbediening of je dit geluid dan nog hoort,kan je luchtklepbedienig zijn dat zijn plastic wieltjes die kunnen overelkaar ratelen tenminste heb ik ooit gehad maar weet niet meer welke auto

Thijmen05 (0), 14 jaar geleden

Hallo,

Ik ben nog even op onderzoek uitgegaan vandaag en het relais wat ik hoorde was van de interval van de achterruitenwisser. De achterruiten wisser is defect maar het relais schakelde nog wel.

In ieder geval bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.