Renault Clio: renault

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine

Gisteren (dinsdag 5 januari 2010) wilde ik mijn auto starten en kreeg hem niet aan de praat. De batterij doet het nog, maar krijg mijn auto niet gestart. Ik denk dat dit te wijten is aan de kou. Even wil ik er nog bij vermelden dat het een automatische schakeling is.

Kan mij iemand zeggen aan wat dit zou kunnen liggen?

Met vriendelijke groeten,

vanessaatje

Geplaatst door vanessaatje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Shadowranger (0), 14 jaar geleden

Heb je de auto misschien in de versnelling weggezet? (ook bij een automaat ja)

Misschien blijft de anti-start hangen doordat je de auto in D of R hebt weggezet. Je kan proberen de selecteur heen en weer te halen om zo de schakelaar los te krijgen. In principe kun je alleen starten in P of N.

Heeft de accu wel startcapaciteit genoeg? 12 volt meten wil nog niet zeggen dat de accu vol is. Zeker met deze kou en een automaat waar meer moet worden meegenomen met starten kan een zwakke accu al een startprobleem geven. Misschien kun je van iemand starthulp krijgen met kabels en dat dan de auto wel wil aanslaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.