Renault 19: Renault 19 16V cabrio 1995

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

Ik heb een R19 16V cabrio
Hierbij blijft constant het lampje van de temp meter aan en tevens geeft hij meteen een gebruikstemp aan op het gemiddelde van de schaalverdeling van de tempmeter aan ook al is de motor nog koud (ik denk ca 110 graden)
al diverse malen ontlucht.
ook slaat de ventilator wel aan als ik stationair draai, onder het rijden weet ik het niet omdat de tempmeter dan uitslaat naar haast de hoogste waarde op de meter maar ik weet niet of dit ook de werkelijke temp is.

weet iemand hier iets meer vanaf?

mvg

John

Jabjab63

Geplaatst door Jabjab63 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 19? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

AS1 (115), 15 jaar geleden

heb je wel eerst de zoekfunctie gebruikt?
http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...

Jabjab63 (0), 15 jaar geleden

[quote=AS1]heb je wel eerst de zoekfunctie gebruikt?
http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...[/quote]
Bedankt voor de Link had hem inderdaad nog niet gebruikt.
Maar hier praten ze over de massa van motor naar Carrosserie
zitten er meerder massa punten van de motor naar Carrosserie?
ik kan er bij mij maar een vinden en die zit net boven het uitlaatspruitstuk en is daar aan het carrosserie bevestigd, dit al schoongemaakt maar het probleem is er nog steeds.


mvg

John

AS1 (115), 15 jaar geleden

Volg de kabel die vanaf de accu loopt. Die zal naar het chassis gaan. Die is het belangrijkste, want vanaf het chassis gaat er een kabel naar motor en naar versn. bak.

Jabjab63 (0), 15 jaar geleden

[quote=AS1]Volg de kabel die vanaf de accu loopt. Die zal naar het chassis gaan. Die is het belangrijkste, want vanaf het chassis gaat er een kabel naar motor en naar versn. bak.[/quote]
Die van de accu naar het chassis heb ik gevonden en daar is niets mis mee, die van het motorblok naar het chassis is ook niks mis mee, alleen die van de versnellingsbak naar het chassis kan ik niet vinden.

overigens werkt alles wel normaal de vin slaat gewoon in, alleen de meter binnen in het dashboard gaat van het ene moment op het andere naar heel warm of naar koud waarbij bij warm ook het waarschuwingslampje aan gaat.

kan ik ergens een massa kabel maken om het probleem op te lossen en hoe doe ik dat.

mvg

AS1 (115), 15 jaar geleden

Meet voor de zekerheid even met lopende motor de spanning tussen -pool accu en de motor of versnl. bak. Mag niet meer dan 0,1V zijn.
Een extra massakabel kun je van motor of versnl. bak naar de -pool accu maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 19 of stel zelf een nieuwe vraag.