Renault Laguna: Renault aanschaf

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dti

Hallo, ik ben op zoek naar een reactie van een renault expert. Ik heb nu een 1.6. 16v motor in mijn renault laguna uit 1998(vernieuwde versie fase 1). Dit is wat mij betreft(en ook op forums en reviews) een goede en betrouwbare motor. Nu ben ik van plan om dezelfde auto te kopen(uit 1999 of 2000) met een 1.9 dti(geen dci) motor erin. Nu is mijn vraag of dit een verstandige keus is.

Voor mij is het nodig aangezien ik veel meer km's ga rijden i.p.v. voorheen. Wat is te verwachten voor deze auto met meer dan 150.000 km.

Ik ga morgen kijken dus ben benieuwd of jullie nog tips hebben!

Nog een laatste vraag: is het mogelijk om bij dit type een cruise control achteraf in te bouwen?

Geplaatst door

rolfeurope (0)

al 18 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Deelantwoord over de cruisecontrol: Als je een Laguna 2 phase 1 koopt, is in een aantal gevallen "cruise control inbouwen" een geval van schakelaars bijplaatsen (in dashboard, rem- en koppelingspedaal), omdat de cruise control zit ingebouwd in de inspuitcomputer en de bedrading in dat geval al aanwezig is. Nadere inlichtingen hierover vind je op het Duitse forum www.laguna2.de/forum bij Elektronic.

Heino4267 525

17 jaar

laguna 1 fase 2 geen voorbereiding cruisecontrol
laguna 2 fase 1 standaard cruisecontrol
let wel in de nederlandse uitvoering,bij import kan dit anders zijn
laguna fase 1 met dti motor waren altijd betrouwbare motoren

ARTHUR KOEMAN 0
badge

17 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.