Renault Clio: Renault clio

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Als ik de auto wil starten lukt dit niet.
De accu is wel gewoon vol maakt ook gewoon contact maar als ik dan het gas pendaal flink in trap dan gaat dan wil die wel starten.

Ben geen held op auto gebied maar lijkt me niet normaal dat ik de gaspendaal helaal moet intrappen voor ik de auto gestart krijg.

Iemand een tip of een idee wat ik hier het beste mee zou kunnen doen?

Vervoort87

Geplaatst door Vervoort87 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 11 jaar geleden

Roy,
Volgens mij bedoel je dat de motor moeilijk aanslaat. Dus starten wil hij wel,maar niet/laat aanslaan??
Je zou eens kunnen kijken of er storingen in het geheugen zijn. Dit kan bij de dealer of universeel. MOGELIJK geeft de koelvloeistofsensor een verkeerde waarde aan,zodat de motor teveel/teweinig brandstof krijgt...

A.Smit (0), 11 jaar geleden

Loopt de motor nadat deze is aangeslagen wel soepel of heeft deze de neiging weer af te slaan? Kan ook goed zijn dat je gasklephuis vervuild is. Kijk eens in het luchtfilterhuis of die schoon is. Zit daar bruinige drab in, reinig dan ook het inlaat traject eens grondig. De carterontluchting komt uit in het luchtinlaattraject waardoor vervuiling makkelijk optreedt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.