Renault Clio: renault clio automaat,brand nogal is lampje v inspuitsysteem.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: weet ik niet

ik heb een renault clio automaat.en als ik rijd brand er wel is een lampje van de inspuitsysteem.dan zet ik de auto aan de kant en zet hem af en start opnieuw en dan is het lampje uit.4 garages hebben er naar gekeken maar niemand kan er een storing vinden,dit duurt al 3 jaar en dit is niet fijn rijden zo.ik hoop dat jullie advies kunnen geven wat het kan zijn.alvast bedankt. anuschka

anuschka

Geplaatst door anuschka (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

15 Reacties

AS1 (115), 17 jaar geleden

ben je al eens met het lampje aan naar een garage gereden?

anuschka (0), 17 jaar geleden

nee dat heb ik niet gedaan komt meestal als het laat of te vroeg is

AS1 (115), 17 jaar geleden

Eigenlijk moet dat niet eens nodig zijn. Normaal gesproken wordt een storing opgeslagen, ook al zet je de motor uit. Hebben ze daar iets over gezegd?

hoogfrequent (0), 17 jaar geleden

[quote=anuschka]ik heb een renault clio automaat.en als ik rijd brand er wel is een lampje van de inspuitsysteem.dan zet ik de auto aan de kant en zet hem af en start opnieuw en dan is het lampje uit.4 garages hebben er naar gekeken maar niemand kan er een storing vinden,dit duurt al 3 jaar en dit is niet fijn rijden zo.ik hoop dat jullie advies kunnen geven wat het kan zijn.alvast bedankt. anuschka[/quote]
Als je door blijft rijden met storingslampje aan merk je dan iets bijzonders of rijdt die verder goed?

anuschka (0), 17 jaar geleden

ze hebben mijn gezegd dat ik moet stoppen als lampje brand en dan auto afzetten en dan opnieuw starten dan doet hij het weer.als ik door rijd gaat me auto naar de vernieling aldus de garage

anuschka (0), 17 jaar geleden

jammer blijkbaar kan niemand met mijn auto helpen de garages ook niet dus blif ik maar met dit probleem rijden je word er alleen maar onzekerder van omdat je bang bent dat iedere moment lampje kan branden.ik had gehoopt dat iemand mij kon helpen.ik zal me er bij neerleggen dat ik dit probleem hou

cousse (0), 17 jaar geleden

Als het lampje brand dan is er ne probleem vast gesteld,deze foutmelding moet in het systeem zitten.
Als het lampje ga,rijd de wagen dan nog perfect ?
Heeft hij nog voldoende vermogen,blijft die niet in bepaalde versnelling staan: kan wijzen op noodloopfunctie.
De uitleg van dat je wagen moet stil leggen en terug starten is om de computer de resetten,als het probleem na contact af en terug aan voor ne tijd goed is,is het een kleine foutmelding en dien terug aanwezig direct kan het erger zijn.
Maar dat een "Renault dealer" je van het kasje naar de muur zend is teken van onkunde!!!!!
Laat die anders eens uitlezen bij "Nog" een andere dealer

Grtz.

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

Natuurlijk is dit probleem op te lossen! Het is voor ons alleen absoluut niet mogelijk om met deze beperkte informatie een goed advies te kunnen geven. Laat hem eens uitlezen bij een goede dealer, dan weet je een stuk meer. Als je de storingscodes dan hier op het forum plaatst, kunnen wij je misschien verder helpen.

anuschka (0), 17 jaar geleden

er hebben al 4 garages waarvan 2 renault dealer er naar gekeken en die kunnen het niet vinden hij is ook op de computer geweest.niemand kan het vinden.en als het lampje brand dan gaat hij raar geluid bij maken.en het kost mij teveel geld om het iedere keer na te laten kijken.en dan ben ik de auto paar dagen kwijt en dat kan niet helaas.dus na 4 garages geb ik de moed beetje opgegeven en min geld laat er niet toe.de enigste mogelijkheid is nog om paar dagen in de garage te staan en dat hun ermee rijden en tot lampje brand,maar nogmaals ik kan niet zonder een auto.

caralex (0), 17 jaar geleden

Het gaat er bij mij niet in dat een renault dealer de storing niet kan oplossen. Als de storing optreed en je rijdt dan naar de dealer en zet de motor niet uit is dat uit te lezen.

anuschka (0), 17 jaar geleden

ja maar gebeurt altijd smorgens als ik naar me werk ga dus dan kan ik niet naar de garage toe word moeilijk.of het gebeurt als je ergens naar toe moet .ik kan niet altijd meteen naar de garage toe

Cliodennis (0), 17 jaar geleden

Als je wilt dat het opgelost wordt, dan zal je wel naar een garage toe MOETEN..... Of iemand anders ermee laten rijden en iets regelen, als je echt zo vroeg met de auto weg moet. Wij kunnen hier in iedergeval niet veel meer mee.
Er zit storing in, dat is duidelijk. Maar welke, dat moet toch echt de dealer even uitlezen.
Kun je uitleggen wat er precies gebeurt als dat lampje aangaat? Gaat de auto dan stotteren, inhouden, blijft de automaat 'hangen'. Of kun je gewoon doorrijden en merk je niets? Is het niet het lampje van de kat?
Zitten alle massa aansluitingen nog goed? Gaat het lampje aan alleen bij warme of juist nog bij koude motor? Gaat het elke dag aan of soms weken niet en dan weer elke dag ? Hoelang blijft het lampje uit als je de motor opnieuw hebt gestart?
Een oranje lampje is een waarschuwing, dat iets nagekeken moet worden. Je kunt er in principe rustig mee naar de eerste de beste garage rijden.
Als je de paar vragen even beantwoord, dan kunnen we misschien iets meer in de richting mee gaan denken.

anuschka (0), 17 jaar geleden

tja ik weet ook niet meer,niemand schijnt het te weten wat er is.als lampje brand kan je aan het geluid horen maakt hij meer herrie.soms is paar weken goed en dan weer paar dagen fout maakt niet uit of de motor koud of warm is en weer maakt ook niet uit.en als lampje uit is na het afzetten dan doet hij het meestal weer goed maar soms heb ik het 2 keer achter elkaar.ik snap dat jullie hier ook niet op weten wat er is want dat kan niemand ik zal er mee moeten leren leven dat hij zo doet en ik ben het gewend na 4 jaar.

Wine (0), 13 jaar geleden

Anuschka hoe is het verder gelopen met je Clio? Ik ben benieuwd want ik heb net dezelfde auto en zit nu met hetzelfde probleem.
Af en toe gaat het lampje "inspuitsysteem" branden en gaat de motor in noodloop. Als ik stop het contact af leg en terug start kan ik terug normaal rijden. Ik heb de clio net gekocht, ben er nog niet mee nr de garage geweest.
Hopelijk heb je alsnog het probleem zonder al te veel kosten kunnen oplossen.
Laat iets weten graag.
Of iemand anders die er iets van af weet.
Alvast bedankt!
Grtn!

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Wine, als het lampje brandt naar de dealer rijden en laten uitlezen. De motor NIET meer uitzetten, ook niet voor de deur bij de dealer.
Dat lampje kan voor honderden redenen gaan branden, dus de kans is groot dat je niet hetzelfde probleem hebt als hier.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.