Renault Clio 2005: Renault clio probleem na onderdeel verwisseling

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: D4F D7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Hallo mensen.
Sinds kort hebben we de stuurbekrachtiging van de Renault Clio verwisseld met een werkende, want de oude ging plotseling kapot. Nadat alles weer was aangesloten zoals het hoort wou de clio niet meer opstarten, We kregen nog wel contact maar zodra we de motorblok probeerde aan te krijgen wou dat niet meer, We zitten te denken dat het de start onderbreker is maar we weten niet als we dat kunnen fixen door er omlangs te komen of iets in die richting. Het kan ook een elektrisch probleem zijn want er kwam een tik geluid uit de elektra doos. Maar zo hoe het nu zit weten we dus echter niet wat het probleem is, Het is ook waard te zeggen dat nadat we het een tijdje op "on" heb laten zitten kijken als dat het fixt, dat de ruitenwissers en alle andere lichten op de dashboard plotseling aan gingen zonder iets te doen het enigste dat wel was is dat we het op contact hebben gelaten, nadat we dat probeerde te fixen wilt de lampjes niet meer branden ookal zit het op contact. We hebben ook de accu een tijdje er af laten zitten maar dat heeft ook niet geholpen.

Reclio

Geplaatst door Reclio (50) , lid sinds 3 weken geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

3 weken geleden - kaleido 1

Is dit al met electrische bekrachtiging ?
Geen zekeringen defect ?
Geen stekker of massa / plus kabel vergeten.

3 weken geleden - harry4203

Ik denk dat je de stuurkolom hebt gewisseld? Dit gaat niet zonder het contactslot(stuurslot) aan te melden op de auto. Hiervoor zul je een diagnosespecialist moeten opzoeken die dit kan, volgens mij gaat dit niet met de originele renault-tester. De tijd van het straffeloos componenten vervangen ligt helaas al ver achter ons.

    Bedoel je dat het niet met een Can Clip kan? Dat zou ik bijzonder vinden. - AS1 (160), 3 weken geleden

3 weken geleden - kaleido 1

Wat heb je nu precies gewisseld stuurhuis of stuurkolom ?

3 weken geleden - harry4203

AS1, ik dacht dat het met de clip alleen met een nieuwe stuurkolom ging en niet met een gebruikte. maar ik weet dat niet helemaal zeker. Feit blijft iig dat de auto zonder aanmelden/resetten stuurslot niet gaat lopen.😊

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.