Renault Laguna: Renault dynamique 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Ik kan een renault laguna dynamique hatchback kopen van het jaar 2003. Met de renault laguna van de jaren 2001 en 2002 schijnen er nogal problemen te zijn geweest. Ik wil graag weten wat jullie bevindingen zijn van de renault laguna dynamique van het jaar 2003.

Jeen5242

Geplaatst door Jeen5242 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

11 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=Jeen5242]Ik kan een renault laguna dynamique hatchback kopen van het jaar 2003. Met de renault laguna van de jaren 2001 en 2002 schijnen er nogal problemen te zijn geweest. Ik wil graag weten wat jullie bevindingen zijn van de renault laguna dynamique van het jaar 2003.[/quote]
hier is al eens uitvoerig over gediscusseerd, dit is overigens terug te vinden in de zoekbalk rechtsboven in het scherm (ZOEKEN)

paul,

jaapm (0), 17 jaar geleden

Hallo Jeen

Je kunt best een laguna kopen maar je moet wel even opletten.
of alle probleem onderdelen recent vervangen zijn zoals turbo koppeling enz
Dus even de historie van de auto opvragen.
Ik heb zelf ook en laguna van 2003 ik heb er nou 80000km mee gereden en nog geen problemen gehad.
Maar wel elke 15000Km grotebeurt gehad en niet om de 30000Km zoals renault voor schrijft.

Groeten,

Jaap

Jeen5242 (0), 17 jaar geleden

Hallo
Jaap bedankt voor je inbreng. Ik zal dit bij een eventuele aankoop eerst met de verkoper gaan bespreken.

gr. Jeen

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb kennis aan een renault dealer waar ik vaak kom, en zeker de modellen van 2001 waren erg vaak kapot, buitenproportioneel echt, en dure reparaties ook, 2003 moet beter zijn zeggen ze maar ik vind ze niet aanbevelenswaardig, bekijk zeker de onderhoudshistorie goed inderdaad, db riem vervangen, koppeling, vorige eigenaar ex lease? , etc etc en dan is het toch een keuze of je zelf de gok wilt nemen

sgm (0), 17 jaar geleden

Een late 2003'er zou goed moeten zijn. Maar ik zou toch even doorsparen voor een 2004 exemplaar. Maar eerlijk gezegd, gezien de idiote problemen die ik met mijn Laguna heb gehad en wat ik hier en elders lees over de diesel blokken, zou ik toch maar kijken of een andere auto me zou bevallen.

op4wielen (0), 17 jaar geleden

Heb voor mijn werk een Laguna Diesel 1.9 dci gehad uit oktober 2003. Na twee jaar en 60.000 km ingeleverd ivm baanwissel. Totaal geen problemen mee gehad. De bandendruksensor heeft ons zelfs van veel problemen gespaard door tijdig voor leeglopende band te waarschuwen. Vebruik 1:18.

Heb daarvoor Passat en V40 gereden beide met diverse problemen. Nu prive Laguna gekocht uit 2002 met G3 Gas. Deze heeft wel veel technische storingen.

Ik zou zeggen gebruik de slechte berichtgeving om de prijs te drukken :-) Rij daarna goedkoper in een goede, comfortabele en zeer veilige auto.

sgm (0), 17 jaar geleden

Zonde dat je, net als ik, een pre 2003 exemplaar hebt gekocht. Wat betreft die technische storingen: vergeet niet om goed rond te vragen voordat je iets laat doen door een dealer of liever een goede vakgarage. Dat kan je veel ellende en geld schelen.

Harry4233 (0) PRO, 17 jaar geleden

Die dingen voor 2003 zijn vaak idd slecht, wij krijgen er wekelijks een zwikje binnen van een grote leasemaatschappij die nagekeken gekeurd moeten worden voor de particuliere verkoop, maar ze hebben echt een bovengemiddeld aantal mankementen, geen degelijke auto, die nieuwere 2003 zijn wel beter

sgm (0), 17 jaar geleden

Och ja, heb van de week weer ruim 600 euro mogen doneren voor een grote beurt. Even een nieuwe stuurstang en draagarm, terwijl er een half jaar terug al 2 stuurkogels waren vervangen. Moet zeggen dat ie nu nog lekkerer stuurt, maar het is iedere keer wat. Achteraf gezien had ik beter een heel jong exemplaar met weinig kilometers kunnen kopen, maar ik heb nu deze en hoop maar dat ik nu wel eens tot de volgende reguliere beurt de garage niet meer zie.

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=sgm]Och ja, heb van de week weer ruim 600 euro mogen doneren voor een grote beurt. Even een nieuwe stuurstang en draagarm, terwijl er een half jaar terug al 2 stuurkogels waren vervangen. Moet zeggen dat ie nu nog lekkerer stuurt, maar het is iedere keer wat. Achteraf gezien had ik beter een heel jong exemplaar met weinig kilometers kunnen kopen, maar ik heb nu deze en hoop maar dat ik nu wel eens tot de volgende reguliere beurt de garage niet meer zie.[/quote]
elk merk z'n gebrek... men scheld ook altijd op volkswagen/audi terwijl ik zelf al 18 jaar doorelkaar deze 2 merken rij.. en heb met mijn eigen auto's nooit maar dan ook nog nooit manken heb gehad.. ik heb daar geen verklaring voor.

paul,

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Elke auto zal geld kosten in onderhoud, het is maar net hoe ver je zelf wilt gaan, bij mij met een Hyundai H200 moet het gewoon goed, net alle riemen inclusief distributie riemen laten vervangen met spanrollen etc, na 43000 km en 5 jaar, terwijl er 90000 en 6 jaar voor staat.
Normaal rijden, maar een spanrol was al drooglopend.... een motorrevisie is duurder.

Persoonlijk vindt ik een vw bus beter rijden maar dat kost ook het ndige meer in aanschaf, deze kocht ik 1 jaar oud met weinig km's en houdt dat goed bij, tot nu toe geen overdreven problemen.

Met de Statsloterij winst :) zal er dan toch een VW komen als prive bus, tot die tijd maar met deze doorkachelen, zit lekker, rijdt lekker, en we komen er ook in Frankrijk.

Groeten,
Cor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.