Renault Espace: Renault Espace/LPG: ervaringen gevraagd

Wie heeft er ervaringen met Renault Espace en LPG? Ik wil een type 2 of 3 espace aanschaffen met een G3 installatie. Op autogas.nl lees ik iets over ongehard metaal e.d. (zie onder)

Is dit bij de Espace ook?

(op dit moment rijdt ik al 330000 km in een 1992 VW passat op LPG G2 zonder enig probleem)

Ook andere ervaringen met de Espace zijn van harte welkom.

Bedankt,

Erik

autogas.nl:

Anders dan wel eens wordt beweerd, heeft het gebruik van autogas dus geen nadelige gevolgen voor het onderhoud. Wel is het zo, dat een aantal automerken uit kostenoverwegingen tegenwoordig ongehard metaal in de cilinders gebruikt, dat door de hoge temperaturen, die bij de verbranding van autogas ontstaan, op termijn problemen kan veroorzaken

emolenaar

Geplaatst door emolenaar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Reitsma9385 (0), 19 jaar geleden

een espace is wel wat gevoelig op gas,die espace die ik heb heeft 190000 km gelopen en is nu aan de buurt met een koprevisie,de nieuwe kop heeft dan hardere zetels ,als het goed is uitgevoerd,als je het laat doen bij een dealer. het een vrij dure reparatie
rond de 2000¤

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.