Renault Grand Scenic: Renault grand scenic

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Ik wil een renault grand scenic kopen. Heeft er iemand ervaring met deze auto en zijn ze betrouwbaar bij lange ritten? Waar moet ik op letten als ik zo'n wagen wil aanschaffen?

Zijn er storingen bekend bij deze auto?

MVG,

Pagito

Pagito

Geplaatst door Pagito (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

ik zou de 1.5 dci laten staan is vrij licht voor dit model

garageburgwal (0) PRO, 15 jaar geleden

Maar wel zuiniger dan een 1.9..

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

ik heb bij de grand scenic en megane gt grijs kenteken en nissan qasqai,allemaal zwaardere auto's,al redelijk wat 1.5 dci motor's vervangen.waren er ook wel bij met slecht onderhoud(lees geen of niet op tijd verse olie)maar ook met normale onderhouds historie waarbij de drijfstanglagers er uitlagen bij 150.000km

Pagito (0), 15 jaar geleden

Het betreft een renault grand scenic met een 1.9 motor van bouwjaar 2004. De kmstand is 155.000 en de onderhoudsbeurten zijn altijd uitgevoerd door de Renault dealer.

Is het verstandig om zo'n auto aan een anwb keuring te onderwerpen of zijn deze auto's gewoon betrouwbaar?

Viper9 (0), 15 jaar geleden

Als je nu alle reviews zowat hebt gelezen moet het toch genoeg zeggen lijkt me zo.

garageburgwal (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb er een paar lopen en geen schokkende dingen.. Raammechanismes gaan van alle ramen een keer en moduul van kachel ook. Geen schokkende dingen maar kan wel irritant zijn.
Let wel, dit gebeurt bij veel merken momenteel dus daar hoef je hem niet voor te laten staan.
Staat of valt wel met goed onderhoud en bedenk VOORAF goed hoeveel risico je wilt lopen door hem met of zonder (bovag) garantie te kopen..

Anton468 (0), 15 jaar geleden

gewoon kopen met 1.9 motor. heeft alleen maar voordelen. lekker zuinig. ik rij er 1 op 18 mee. als de keuring je een goed gevoel geeft dan doe je dat toch, dan koop je achteraf geen kat in de zak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.