Renault Scenic: Motor houdt plotseling in

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo,

We hebben een renault scenic uit 1998.
De laatste tijd hebben we af en toe het probleem dat de auto inhoudt en dan is het net of de motor niet harder wil dan 3000 toeren. Maar de auto heeft dan absoluut geen vermogen. Het is dan ook net of de auto stinkt. Het lijkt er wel op dat het wat meer gebeurt als we net getankt hebben. Als de auto dit probleem heeft is het na ongeveer 5 tot 10 km rijden meestal weer over.

Verder is het de laatste weken zo dat de auto naar mijn mening mmer benzine verbruikt. Eerst reden we ongeveer 600 kilometer met een tank, nu misschien nog 450 kilometer.

Het probleem van het inhouden heeft de auto al wel langer, dus heeft het volgens mij niet echt iets met elkaar te maken.

Wie kan mij helpen?

Thijmen05

Geplaatst door Thijmen05 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

het kan zijn dat je kathalisator dicht zit en je egr klep kan voor problemen zorgen

Thijmen05 (0), 15 jaar geleden

Na wat gezoek hebben we de oplossing gevonden.

De bobine was kapot. Dit blijkt vaker voor te komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.