Renault Kangoo: renault kangoo 19d 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19d

hallo

heb driem vervangen van een kangoo maar als ik deze goed zet met de nokkenas ,krukas en dieselpomp hoe kan ik dan controleren of deze goed staat als ik een andere wagen heb moet ik eens 2 toeren draaien en komt alles overeen uit ist goed maar bij deze dus niet nu weet ik dat er wel modellen bij zijn die dat zo hebben en niet controleerbaar zijn maar wil natuurlijk zekerheid he wie kan me er meer over vertellen

palmkesfan

Geplaatst door palmkesfan (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Janic (0) PRO, 15 jaar geleden

Als je de drie markeer streepjes overeen komen met de merk tekens op de poelie,s dan staat het goed, tel wel de tanden tussen de strepen of deze over een komen met de oude riem.

palmkesfan (0) PRO, 15 jaar geleden

hallo

dat was het probleem de multiriem was deels kapotgevlogen en zo tussen de driem gedraaid en versprongen dus alles nieuw erop en klaar maar moest effe zekerheid hebben dat het juist was met de streepjes alleen omdat deze niet overeenkomen als je de moter paar toeren draait nadien he maar het probleem is opgelost

groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.