Renault Scenic: Renault scenic startprobleem

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 DCI

Mijn renault scenic 15 Dci, wil niet meer aanslaan, de startmotor draait volgens mij normaal, maar deze slaat niet aan. Wij hebben wel al eens geprobeert met enkele mensen, om deze in gang te duwen, en dat is wonderwel gelukt, en na een ritje te doen van ongeveer 20 km, heb ik hem stilgelegd, en terug proberen starten, en hij sloeg terug niet meer aan. Bij de dealer vonden ze het probleem niet, zij zegden dat de computer moet vervangen worden, en bij de vraag of het probleem daarmee zou opgelost zijn, waren zij er nog niet van overtuigd dat het ging ok zijn. Heeft er iemand een idee wat dit zou kunnen veroorzaken?

brunovanderjeught

Geplaatst door brunovanderjeught (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hein2 (0), 13 jaar geleden

bij mij bleek de massa kabel naar het schasis en van daar naar de motor verrot. een extra massakabel gemaakt, direkt van de accu naar de motor en starten als een zonnetje

jensofzo (0), 13 jaar geleden

hoe is het gesteld met de controle lampjes op je dashboard

geen meldingdingen of waarschuwingslampjes ?
en de gewone verlichting? alles verder aan de auto functioneert goed ?

brunovanderjeught (0), 13 jaar geleden

Geen enkel waarschuwingslampje dat brand,eens hij in gang werd geduwd, voor de rest functioneert alles normaal, ik zal de massakabel vanavond of morgen eens nakijken,wie weet..

brunovanderjeught (0), 13 jaar geleden

Probleem opgelost, startmotor was losgekomen na een waarschijnlijk slechte montage na vervanging van de versnellingsbak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.