Renault Scenic: Renault Scenic verborgen zekering?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

Gisteren wilde ik een carkit installeren mbv een iso-stekker. Alleen is er denk ik een zekering kapot....... De radio doet niets meer en het klokje- en temp- weergave ook niet, het lampje achter de klok doet het wel maar de letters in dit geval niet (de zekering 15A van de radio is dus heel). De radio krijgt wel stoom als de sleutel wordt omgedraaid maar doet verder niets..... Het lijkt mij eigenlijk een zekering maar ik weet niet waar ik die moet zoeken of hoe groot die moet zijn....

Weet iemand raad?

baco36

Geplaatst door baco36 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

eddyarc (0), 14 jaar geleden

bij sommige scenic zit er een zekering onderaan de middenconsole van 20A(aan diagnose stekker) .ofwel vooraan onder de motorkap

baco36 (0), 14 jaar geleden

bedankt voor de reactie...
Ik ben bij de dealer geweest en hij kwam erachter dat ondanks dat het binnenlampje brand deze zekering de kapotte is. Dus de groep van spiegel het klokje en de radio zitten op de plaats van de groep van de binnenlamp.

Ik hoop niet dat deze kapot gaat want dan kan ik weer zoeken waar deze naartoe is verplaatst.......

garageburgwal (0) PRO, 14 jaar geleden

Zowieso altijd alle zekeringen controleren bij twijvel. Nooit alleen betreffende zekering van de groep

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.