Renault Trafic: Renault Trafic zonder stroom

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Mijn Renault Trafic weggezet en de volgende dag doet hij helemaal niks, zelf het rode lampje op het dashboard knippert niet meer. Accu is vol en pas nog vernieuwd, bedrading gemeten alles goed, omdat er totaal geen leven in zit weet ik niet waar ik het zoeken moet

06-05-Eggie

Geplaatst door 06-05-Eggie (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Jan Boom (0), 11 jaar geleden

Hoe heb je geconstateerd dat de accu vol is? Heb je dan wel licht? Of heb je de accu getest?

06-05-Eggie (0), 11 jaar geleden

Accu is getest, gisteravond opnieuw de booster er aan gezet, en je hoorde onmiddellijk de brandstofpomp weer lopen, sleutel omdraaien en lopen als een zonnetje, zit er, net als bij een motorfiets, ergens een dodemansknop op? op een soort engine-kill, er zitten geen sensoren rond om

Jan Boom (0), 11 jaar geleden

Als hij zonder booster niet start en met booster wel dan is je accu toch leeggelopen.Kijk of er een binnenverlichting aan staat ook in de koffer.Of dat iets anders stroom afneemt.

06-05-Eggie (0), 11 jaar geleden

De booster is niet rechtstreeks op de accu gezet maar op de motor

ronny530 (0), 11 jaar geleden

De accu + kabel losnemen van de accu en de starter aansluitpunten goed opschuren en weer monteren zelfde doe je ook bij de massa kabel die aan het chassis en de motor bevestigd is, na monteren wat vet over de aansluitpunten smeren, vaak is dan het probleem verholpen.

06-05-Eggie (0), 11 jaar geleden

Ik ga het proberen, je hoort van mij

Heino4267 (200), 11 jaar geleden

En je controleert ook de massakabel over de hele lengte op rotte/doorgeschuurde plekken...

Als je motor weer eens niet start en je verbind met één klem van de startkabel (bv. de zwarte) het motorblok met een blank deel van de carrosserie (dus met de andere zwarte klem) en de motor start dan wel, dan ligt het aan een rotte massakabel.

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

Doe eens een piekspanning4 punts meting

06-05-Eggie (0), 11 jaar geleden

De auto heeft 1 dag perfect gelopen, tot de laatste meters dat ik bijna thuis was, viel onder het rijden de motor uit, en niet alleen de motor, alle stroom viel uit. Auto gestopt, opnieuw proberen te starten, slaat wel aan maar na 5 sec slaat hij ook net zo snel weer uit, keer op keer. De enige manier om dat ding weer opgang te krijgen was om de deur een paar keer op slot te doen, met de automatische portier vergrendeling, op de een of andere manier wordt dan de computer gereset, en loopt alles weer normaal. We hebben hier 2 sleutels van en het maakt niet uit welke sleutel je gebruikt, hier wordt ik .......ziek van

06-05-Eggie (0), 11 jaar geleden

Problem solved;
De accuklemmen waren het probleem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.