Renault Kangoo: Resetknop niet aanwezig, moet airbagmodule resetten?

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: K4M 1600

Er zit op dit model geen resetknop meer, om na een schade de motor te resetten, nu zegt men dat ik de airbagmodule moet resetten.
Is dit zo en moeten de airbags en gordelspanners dan ook eerst heel zijn, of kan je dit omzeilen?
Het gaat namelijk om een schadeauto en deze verkopen wij met schade, maar willen wel laten horen, dat de motor goed loopt.

wietze9

Geplaatst door wietze9 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 10 jaar geleden

de motor loopt toch al werkt de airbag niet,ik heb hier een clio gehad die schade heeft gehad en de airbag module en gordelspanners waren geactiveerd,maar ik kon toch gewoon met de auto rijden,het lampje airbag brande wel maar daar heb ik gewoon mee rondgereden,alleen heb ik de module en gordelspanners moeten vervangen om de airbag weer optimaal te krijgen

wietze9 (0) PRO, 10 jaar geleden

De motor loopt juist niet. Op de oudere modellen, heb je een resetknop bij de accu zitten en als je die indrukt werkt de motor weer, maar dat heeft het nieuwere type niet.

abc (0) PRO, 10 jaar geleden

storing wissen in de inspuitcomputer deze staat geblokkeerd door de aanrijding door een signaal van de airbag

wietze9 (0) PRO, 10 jaar geleden

Dat gaan we proberen, alvast bedankt en ik laat ff weten of het gelukt is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.