Renault Laguna: Ruitenwissers en electrische ramen achter werken niet meer

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Goedemorgen,

Een tijd geleden heb ik een klein ongelukje gehad met de laguna en schade op beide deuren aan bestuurderszijde. Ik heb 2 gebruikte deuren gekocht op kleur
en deze gisteren op de auto gemonteerd. Nu heb ik echter het probleem dat de ruitenwissers voor en achter niet meer werken, en de ramen aan de achterzijde
werken niet meer. (de voorzijde werkt wel). Ook de radio en verlichting werkt prima.

De zekering van de ruitenwisser was in orde, de zekering met benaming STOP was wel gesprongen, deze vervangen maar zonder resultaat.

Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn??

Alvast bedankt voor jullie reacties en hulp!!

dannyke01

Geplaatst door dannyke01 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 9 jaar geleden

Staat de schakelaar van kinderslot van de ramen wel goed ?
Geen stekker per ongeluk los getrokken ?

dannyke01 (0), 9 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie. Ik heb gisteren alle connectors van beide deuren links losgemaakt en opnieuw gemonteerd. Nu doen de ruitenwissers het wel maar toch doen beide ramen achter het nog steeds niet....?

sgm (0), 9 jaar geleden

Stand schakelaar voor kinderslot bij de raambediening bestuurdersplek controleren (paar keer heen en weer evt). Eventueel die stekker in de deur nog eens los en weer vast en de contacten aan beide kanten controleren. Denk dat daar je probleem zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.