Renault Laguna: elektrische storing ramen achter

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hallo met cor.heb een probleem met de achter ramen.had een zekering kapot van mijn achter ramen.heb kortsluiting gemaakt met een tangetje dus weer een nieuwe zekering erin gedaan.maar de achter ramen werken niet meer.dus ik denk dat er wat is door gebrand. de elekticien heeft het naar gemeten heb achter wel spaning. wat kan het zijn.gr cor

coranja

Geplaatst door coranja (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

sgm (0), 9 jaar geleden

Wellicht toch iets kapot gemaakt in de UCH? Dingen zijn te repareren. Vervangen is duur omdat de module duur is en moet worden ingelezen op de auto.
Controleer eerst even de schakelaar van het kinderslot op de raambediening van de bestuurdersplek. Doet die bediening van de achterruiten het ook niet?

coranja (0), 9 jaar geleden

hallo met cor wat is een uch.zit dat achter de zekeringen.kan er mischien eenrelais kapot zijn want die zie ik we onder het dashboard.en wat ik graag wil weten wat een uch is en waar zit die.gr cor het zijn mijn achter ramen die het niet doen

Heino4267 (255), 9 jaar geleden

De UCH is de comfortcomputer: die stuurt alles aan wat niet nodig voor het rijden: knipperlichten, stemmetjes enz. Het ding zit achter op je zekeringkast en het moet worden ingeleerd op je auto, dus eentje van de sloop gaat niet werken.
Je kunt hem wel (laten, door de garage) repareren, bv. bij ACtronics.

coranja (0), 9 jaar geleden

en wat mag daan zoiets kosten als ik het laat maken door actronics.en halen die mensen hem dan eruit of moet ik het zelf doen.of moet ik hem zelf eruit halen. en kan ik erop wachten.gr cor

sgm (0), 9 jaar geleden

ACTronics werkt niet voor particulieren. Je kunt contact met ze opnemen en dan geven ze je de naam van een bedrijf bij je in de buurt waar je terecht kunt. Die bouwen dan de UCH uit (als die defect is) en sturen hem voor je op. Je bent dan wel de auto kwijt totdat de UCH terug is.
Dat is natuurlijk duurder dan zelf doen. Voordeel is dat ze ook nog eens met je mee kunnen kijken of de UCH wel het probleem is. Ga dus naar een garage die specifiek Renault kan uitlezen met de zgn. "Clip", daarmee kun je het meest diagnostiseren van alle diagnoseapparaten op een Renault. Het is het apparaat waarmee de dealer ook werkt. (ik geloof dat er inmiddels wel een opvolger is).

coranja (0), 9 jaar geleden

oke bedankt zal contact opnemen met actronics. jullie horen nog van mij.gr cor

coranja (0), 8 jaar geleden

ha met cor mijn ramen achter werken weer een service monteur op het werk van mijn zoon heeft er naar gekeken bleek achter de zekeringen kast zitten ook nog zekeringen daar was er van kapot dus weer een zorg minder.gr cor

RPJdeWeert (0), 8 jaar geleden

Mooi zo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.