Renault Laguna: Ruitersproeiertank demonteren

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Door parkeerschade lekt nu de ruitensproeiertank van mijn Laguna 2. Ik wil deze nu vervangen maar ik kan er niet bij. Hoe kan ik deze demonteren? Ik heb geprobeerd de re-koplampunit te verwijderen, de zichtbase boutjes losgemaakt maar de lamp zit ergens aan de buitenste punt nog vast. Wie kan mij helpen?

Jan Willem 2

Geplaatst door Jan Willem 2 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Jaha (0), 15 jaar geleden

Ik heb een Scenic, en moest de binnenkuip bij het rechtervoorwiel verwijderen om bij de ruitenwissertank te komen. Ik heb zo het vermoeden dat u ook in die richting moet denken. Dus wiel er even af, binnenkuip loshalen en even goed kijken.

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Bumper verwijderen, dan kan je bij de ruitensproeiertank. Als je wilt zal ik je een beschrijving sturen hoe je die verwijderd.

sgm (0), 15 jaar geleden

Hier is de beschrijving die ik gebruikt heb om de lamp te verwijderen: http://dafranze.homeunix.com/webspace/dF...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.