Renault Espace: schakelstang komt tegen katalysator tijdens achteruit schakelen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 4 cil

Mijn schakelstang komt tegen de katalysator en dit is al heel lang er is een deel van de stang afgeschuurt zolang doet hij dat al, nu hoor je dus altijd als je hem in de achteruit zet een harde felle tik.

Nu is de koppeling vervangen en de bak er uit geweest en wil ik alles terug monteren en heb ik geprobeerd iets met hem te schuiven maar beter wordt het niet,

Is het misschien mogelijk dat ze er een prul van een katalysator opgezet hebben, het is maar even dat hij hem raakt nog niet eens extreem veel en alleen in achteruit zetten.

Misschien bekend probleem?

Mvgr

onnut

Geplaatst door onnut (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 12 jaar geleden

Kun je zien of de katalisator al eens vervangen is ?
Het zou inderdaad maarzo kunnen dat hij iets groter/breder is waardoor de schakelstang hem raakt.
Je schakelstangenstelsel vertoont niet zoveel speling dat het daardoor gebeurt.

onnut (0), 12 jaar geleden

Hoi Kaleido1 , bedankt voor de reactie,

Nee het is namelijk al een vrij oude kat beetje roest hier en daar, het zou zo kunnen hoor dus ik vermoed dat het dat is, kan me verder ook niets anders voorstellen,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.