Renault Megane: Schokbrekers

Bouwjaar: 2002

Na 35.000 km blijken de voorschokbrekers kapot te zijn.
De garantie is dus net 3 maanden geleden afgelopen en de dealer zegt niets te kunnen doen omdat Renault Nederland dit ook niet doet.
Vraag: komt dit euvel vaker voor bij de Megane en uiteraard gaarne advies welke stappen ik kan ondernemen om een gedeelte vergoed te krijgen

dijk2242

Geplaatst door dijk2242 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Komt eigelijk nooit voor maar lekken ze of klapperen ze??? Maar renault kan er coulance opgeven omdat de auto nog niet zo oud is en weinig gelopen heeft ik zou renault bellen of een brief schijven dat helpt heel vaak.Laat het even weten hoe het afloopt.succes

dijk2242 (0), 19 jaar geleden

Het begon met klapper-geluid links voor, na een paar dagen een lange rit gemaakt en toen werd het geluid steeds erger. In Breda naar een renault-dealer gegaan en daar op de brug gezet.
De montuur constateerde dat de linker voor schokbreker olie lekte en dat de andere ook begon. Volgens hem zat er dus te weinig olie in de schokbreker en dat veroorzaakte het geluid.
Daarna na de eigen dealer die vervolgens het bekende antwoord gaf.

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja daar kun je werk van maken omdat ze lekken en dat bij deze km en dit bouwjaar kan dat dus niet ik zou echt een brief naar renault sturen dan komt het haast wel goed.Of de dealer onder druk zetten kijken of hun een oplossing kunnen geven maar in iedergeval geen genoegen mee nemen.succes

dijk2242 (0), 19 jaar geleden

een brief naar Renault Nederland gestuurd:
antwoord: ze stellen zich op het standpunt dat dit slijtage is en ze willen geen vergoeding geven.
24 aug: de auto bij de eigen dealer gebracht: hun conclusie:
de schokbrekers zijn goed !! Hier mankeert niets aan.
Er was een wielkuip los geraakt en als de auto veerde dan kwam het wiel er tegen aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.