Renault megane II / 14-16V: WAUW wat een mankementen

Bouwjaar: 2002

Ik heb een meg.II uit 2002 nov. Je wilt niet weten hoeveel klachten ik al heb gehad, het begon met speling klepstoters waar ze niets aan kunnen doen! startmotor vervangen, voelers vervangen, rembekrachtiger, lampen maar dat is normaal kan je zelf niet, koppelingsplaten vervangen, en nu klap op de vuurpijl voor de 2e keer terug cruise control Regelaar defect ik vraag mij af of ze de 1e keer wel wat hebben gedaan. De Fabrieks garantie is bijna over ik hou mijn hart vast. Ik ben er van overtuigt dat renault rijders in nieuwe modellen TEST RIJDERS ZIJN ik moet wel toegeven dat de service wel ok is. Ben ik het nou of hebben meer deze klachten

huublilian

Geplaatst door huublilian (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Dimi2253 (0), 19 jaar geleden

Wacht maar, de pret gaat nu pas beginnen. Na de garantie steekt Renault zijn kont door de haag.
Problemen meneer? Das normale slijtage!

Buitenflikkeren is de boodschap!

Renault_liefhebber (0), 19 jaar geleden

Hee Dimitri poot, doe eens effuh normaal ja......

Tis gewoon een trieste zaak Huubs Megane. Maar troost e\je Huub, other brands have the same "monday morning cars".

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

He dimitri ik weet niet hoor maar renault lost het meestal wel netjes op hoor als het kan en je hebt nu eenmaal autos die niet altijd goed zijn is ook maar materiaal maar wat jij zegt dimitri klopt niet helemaal werk jij bij renault ofzo??? en zo ja bij welke dealer???

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

je kunt ook voor een redelijk bedrag extra garantie kopen.

mcvanish (0), 19 jaar geleden

Ik weet niet waar je in de buurt zit maar misschien zou je eens een second opinion kunnen vragen bij een andere dealer. Dit zijn problemen die echt niet bij elke Megane II zullen voorkomen. Het zou kunnen zijn dat alle vervangingen ten spijt niet het probleem hebben aangepakt.

Daarnaast controleer bij je dealer of de garantie ECHT verloopt wanneer je met deze problemen blijft zitten. Wettelijk gezien is de fabrikant VERPLICHT een deugdelijk product te verkopen. Dus is het helemaal niet zo logisch dat je geen garantie meer hebt. In het uiterste geval zou je altijd een juridische organisatie kunnen vragen (gerechtswinkel of beter de ANWB of Bovag)

Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.