Renault Laguna: sirieus advies gevraagt

Bouwjaar: 1995

beste mensen,

ik sta op het punt om voor een laguna 1800 of 2liter te gaan kijken van 94 95 zoon beetje.
nu is mijn vraag wat zijn nou dingen waar ik echt op moet letten bij deze autos en wat kunnen ze zoon beetje hebben p de klok zonder gekke dingen bij normaal gebruik.

en als hij op gas rijd hoe zit het dan bij deze wagens?

alvast bedankt voor alle advizen.

gr tijne

tijne

Geplaatst door tijne (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tjeerd_h (0), 19 jaar geleden

hmm qua kilometers. ik heb nu een 1.8RT uit 1994 op LPG G3 en daar staat 321.000 op de teller. ik kocht hem met 300.000 bina exact nu een 9 maand later zonder grote problemen gereden. nu wel lekke uitlaat (maarja dat hou je) en klein probleempje met benzine toevoer waar ik nog geen oplossing voor heb maar ach als ie op gas goed rijdt. dit zijn mijn ervaringen! ik zeg niet dat dat voor alle laguna's geldt!

tijne (0), 19 jaar geleden

oke bedankt voor je reactie hoop dat er nog een hoop volgen.

gr tijne

busje (0), 19 jaar geleden

Heb zelf 1.8 RT op G3 van 170.000 naar 250.000 gereden. Let bij gas op de kleppen, kunnen ze nog gesteld worden ? Kop gaat ca. 150.000 km mee op gas.Blok verder probleemloos.Achterwiellagers, airco+ kachel, verbindingsstangen veerpoten-stabilisator, verdamper en simulatiekastje injektoren kunnen problemen geven. Controleer deze zaken. Succes

easyblue (0), 18 jaar geleden

Ben in bezit van een Laguna 1.8 RT Alize ('96) met G3-installatie. Gekocht met 86.000 km op de teller, momenteel 261.000 km. Het laatste jaar heb ik veel kosten gehad; nieuwe radiateur, stabilisatorstang vervangen en nog wat groot onderhoud. Ik rij nog met de eerste kop! Kleppen stellen is een belangrijk punt bij groot onderhoud. Ik rij nog steeds met veel plezier rond.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.