Renault Megane: slaat af in 1e versnelling, klapt zekering eruit

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 8v

goedemorgen mensen,

m'n megane slaat constant af in z'n 1e versnelling, en wilt daarna niet meer starten omdat ie de zekering eruit gooit, die zit onder de motorkap rechts in een zwarte kast(waar 3 zekeringen zitten), stop ik er een nieuwe zekering in kan ik weer ongeveer 20km rijden met stotterend optrekken en voorzichtig rijden.. Dan sta ik weer een keer stil voor een stoplicht, wil ik optrekken bam uit en niet meer starten,
heb al mn massakabels nagekeken en vervangen, zekeringen vervangen, maar het probleem blijft terug komen..

zou dit met mn regelunit te maken kunnen hebben? of hebben jullie andere ideeén, want ik zie door de bomen het bos niet meer.. het is al het zoveelste geintje wat tie me flikt..
hij maakt ergens sluiting maar waar,,

alvast bedankt voor de info,
met vriendelijke groeten,

Andrew Dorr

Dorr1990

Geplaatst door Dorr1990 , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

anoniem-1573996169, 10 jaar geleden

en als je nu eens even probeert weg te rijden in z'n 2e versnelling???schuurt je schakelpook niet ergens tegen een draad aan.

anoniem-1573996169, 10 jaar geleden

anders denk ik dat je ergens een kabelbreuk hebt ,met het wegrijden kantelt je motor wat, en zal zo wel ergens een sluiting veroorzaken.

Ralf_Jensen PRO, 10 jaar geleden

Kijk eens in je instructieboekje waar precies die zekering voor is. Dan weet je welk component je moet nazien. Wellicht dat deze een sluiting veroorzaakt. Die zekering gaat er niet voor niets uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.