Renault CLIO: Slaat onder het rjden spontaan af.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: D4F B7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Hallo dames en heren, ik had graag uw mening. Mijn dochter heeft een clio van 2001. Deze kan onder het rijden zo maar afslaan. Ik heb al de krukassensor vervangen en zo'n beetje alles waar maar een stekker aan zit, schoongemaakt en in de contactspray gehad. Het lijkt wel een kabelbreukje ergens. Zo kan hij het weken goed doen, zo is het weer een paar keer raak. Als het een brandstof probleem zou zijn zou hij toch niet zomaar afslaan(volgens mij dan sputterend om dan vervolgens weer na enig doorstarten weer aan te slaan).Hij start na de storing vaak wel weer gelijk. Ben al een keer naar Bochane geweest voor uitlezen, maar deze konden ook niets vinden. U raad/mening is van harte welkom. groet george.

bruig1

Geplaatst door bruig1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

bruig1 (0), 7 jaar geleden

reeds vermeld.

Hans4040 (300) PRO, 7 jaar geleden

Wat is reeds vermeld..?

bruig1 (0), 7 jaar geleden

Hoi, dat ik de storing heb laten uitlezen en dat het de bobinekabel was.gr.

Hans4040 (300) PRO, 7 jaar geleden

Oh...en waar staat dat dan..?

bruig1 (0), 7 jaar geleden

Het bleek een storing in de sensor van benzineaanvoer te zijn. Ook is er bij het gaspedaal een nieuwe kabelboom richting sensor geplaatst door Bochane. Was wel prijzig , maar tot nu toe geen storing meer gehad. bedankt voor jullie aandacht en opmerkingen.

Hans4040 (300) PRO, 7 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.