Renault Megane: slecht starten stotterend rijden en inhouden zowel op gas als be

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1600

mijn auto start op heel laag toerental schakelt hij hem over op gas met koude motor meteen slaat hij uit als je weg rijd begint hij beroerd te lopen alsof hij inhoud of iets dergelijks stotteren in elk geval maar op gas doed hij het ook en geeft hij een fikse knal met warme motor wil hij wel staitonair draaien maar niet van harte op benzine loopt hij wel goed staitionair warm.

sandertjuhhh

Geplaatst door sandertjuhhh (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

Een paar punten en coma's in je tekst zetten leest wel wat fijner.

Heb je je bougie's, en bobines al gecontroleerd? En is het probleem alleen bij gas, of ook bij bezine?

sandertjuhhh (0), 14 jaar geleden

[quote=Bas_petiet]Een paar punten en coma's in je tekst zetten leest wel wat fijner.

Heb je je bougie's, en bobines al gecontroleerd? En is het probleem alleen bij gas, of ook bij bezine?[/quote]
bougie zijn week geleden vervangen bobine niet gecontroleerd hij doet het zowel alls op gas als op benzine, ook ontstaat er veel rubber in het koelsysteem olie blijft schoon.

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat bedoel je met rubber in je koelsysteem? Ik denk dat je olie in je koelvoeistof bedoelt. Dan zit ik zelf toch te denken aan een lekke koppakking wordt de motor ook te warm, of kookt die over?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.