Renault Megane: spanningsloos

Bouwjaar: 1997

het volgende dient zich bij ons aan. wij hebben een scenic en een megane met het zelfde probleem. af en toe staan deze auto`s zonder spanning, het gebeurt sporadisch dus het kan voorkomen dat er 2 weken niets aan de hand is. gooi je de deur dicht of je wacht eventjes dan branden alle lampjes weer en kan je gewoon starten. hebben de zekeringenkast gedemonteerd,stekkers gecontroleerd. het nadeel is je kan de kast niet openhalen en je ruikt niets. en om zo een zekering kast blind te bestellen, want zoiets moet voor de start onderbreker ook nog ingeleerd worden. heeft iemand dit al eens een keer meegemaakt.

peter8758

Geplaatst door peter8758 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij de Scenic zal het probleem zitten bij de dikke + aansluiting rechts onder de motorkap. Als je dit akku-aansluitpunt vernieuwd zal je probleem over zijn.

Bij de Megane moet je de accuklemmen kontroleren.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer ook goed de klemmen op de accu zelf.Accu zit onder de rv stoel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.