Renault Megane: start onder breker werkt niet

Bouwjaar: 1996

wie weet hoe ik het start onder breker kan uit schakelen ik wiel het tussun uit halen ik heb in het verleden veel probleemen gehad ik hoop dat iemand mij kan helpen

dupl-u-16185-5dd14a01ae168+can

Geplaatst door dupl-u-16185-5dd14a01ae168+can (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

starten met bhv noodcode

dupl-u-16185-5dd14a01ae168+can (0), 18 jaar geleden

wat is bhv code snap ik niet

marcel1 (0) PRO, 18 jaar geleden

Inderdaad door de noodcode in te voeren kun je de motor starten, maar de startonderbreking schakelt vanzelf weer in, als je er echt helemaal vanaf wilt kan de dealer hem permanent uitschakelen door te configureren zonder startblokkering.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Startblokkering definitief uitschakelen is niet mogelijk.

marcel1 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo Henk,ik dacht dat je bij een megane van 1996 de startblokkering met de clip uit kunt schakelen door hem simpelweg te configureren zonder startblokkering. Ik meen me te herinneren dit ooit gedaan te hebben,maar helemaal zeker weet ik het niet meer.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

De startblokkering kun je uitschakelen op de UCBic maar als de code eenmaal in de rekeneenheid inspuiting zit dan krijg je hem er niet meer uit.
Bij het synchroniseren van de sleutels bij een Megane zonder startblokkering moet idd eerst de UCBic worden geconfigureerd MET startblokkering maar dan haal je eerst de stekker van de rekeneenheid af zodat hierin geen code wordt geschreven. Na het synchroniseren keer je alles weer om.

marcel1 (0) PRO, 18 jaar geleden

Oke, bedankt voor deze duidelijke uitleg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.