Renault Renault Megane: Niet starten af en toe

Bouwjaar: 1996

Ik heb sinds een aantal weken last met het starten van mijn auto. Dit gebeurt vaak als ik een tijd heb gereden heb en dan de auto uitzet en als ik de auto dan een paar tellen later wil starten dan gebeurt dit niet. De sleutel kan ik gewoon omdraaien en alle lampjes op het dashboard branden ook. Hier heb ik ook last van als ik een aantal korte ritjes rijd achter elkaar. Als ik de sleutel dan een paar keer omdraai start de auto gewoon weer. Weet iemand wat dit voor een probleem kan zijn? Heeft het misschien te maken met de startrelais?
Alvast bedankt voor jullie reacties en hulp.

formule1

Geplaatst door formule1 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

Kan best zijn dat het startrelais wat zwaar gaat door vuil en/of slijtage. Probeer met een testlampje op het startrelais of er een stuurspanning aankomt. Dan weet je al meer.
Gr.
Paul

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Kabelschuifje op startrelais vernieuwen eerst .Als dit niet helpt zit het in de startmotor zelf.

formule1 (0), 18 jaar geleden

Mijn auto moet volgende week naar de garage zal het doorgeven weet niet of ik dit zelf kan doen!

Ebber (0) PRO, 18 jaar geleden

eerst bdp sensor proberen!!!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.