Renault Laguna: start niet meer na lege benzinetank, Start ook niet op Gas.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1,8

Nadat ik mijn benzinetank heb leeg gestartl start mijn auto niet meer. Nu heb ik zelf de toevoerleiding eraf gehaald en eraan gezogen, er komt benzine uit. De brandstof wordt dus niet geblokkeerd door een verstopping. Wordt de brandstofpomp niet gekoeld door de benzine? Zo ja, is de pomp dan doorgebrand? Zo ja, waar zit de pomp, en waar moet ik aan denken als ik de pomp vervang?
Kan er een ander probleem zijn?

ps ik heb de tank inmiddels volgegooid.

Alvast bedankt

Lagunauser

Geplaatst door Lagunauser (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

De pomp word gesmeerd door de brandstof als de tank leeg is en je probeert een poos te starten loopt de pomp vast. Deze pomp zit in de tank. Soms wil het wel eens helpen om een tik boven op de pomp te geven.

Hans

Lagunauser (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor je advies Hans, ik ga dat gelijk proberen, als ik weet hoe ik die pomp een tik kan geven. MOet ik daarvoor de tank eronder weg schroeven? of kan ik er op een andere manier bij? alvast bedankt hans!

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Onder de achterzitting zit een deksel daar onder zit de pomp.Laat iemand starten dan geef jij een tik op de pomp met een hamersteel o.i.d.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.