Renault Megane: startblokkering

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18 16v

hallo wie kan mij vertellen hoe ik mijn auto weer op de weg kan krijgen
de auto heb voorschade gehad waardoor de print van de computer gescheurd is volgens de dealer kan er alleen een nieuwe computer in maar is er geen andere oplossing met een computer van de sloop
met de computer van de sloop blijft de auto op startblokkering staan.
waar kan ik eventueel de print repareren of anders een oplossing

renault V6

Geplaatst door renault V6 , lid sinds 14 jaar geleden

4 Reacties

van nistelrode PRO, 13 jaar geleden

probeer eens bi j ACtronics

ksie2 PRO, 13 jaar geleden

Er zal toch een nw computer in moeten ivm de startonderbreker die in de computer is ingelezen.De nw computer die je via de dealer krijgt is helemaal leeg.Deze moet helemaal opnieuw ingelezen worden op de wagen.Een computer van een andere wagen zal niet werken.Als je de wagen naar de dealer brengt moet je de computer in de wagen zetten die er voor de schade ook in zat.Alle gegevens uit deze computer zullen ze uitlezen en weer in de nw inlezen.

renault V6, 13 jaar geleden

Ik heb de computer over laten zetten in een ander computer van een andere auto laten inlezen en het motormagement chip overgezet nu was die wel gestart alleen had ik hem uitgezet en toen deed hij het niet meer
ik hoor de benzine pomp ook niet aanslaan ik heb de slang losgehaald en er komt geen benzine uit.
ik denk misschien dat de aanrijdingschakelaar het probleem geeft ik heb hem echter ingedrukt alleen deze start nog niet of is er een bepaalde manier van opnieuw inschakelen?

ksie2 PRO, 13 jaar geleden

Het zal toch een nw computer worden.Overzetten ,die tijd hebben we gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.