Renault Megane: stilvallen direct na starten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16V

Ik heb net een nieuwe auto en ik heb nu voor de 2e keer in twee dagen gemerkt dat de motor direct na starten weer stilvalt. (Het is niet bij iedere start) Hij slaat dan vlot aan maar het toerental zakt meteen terug en na een paar seconden valt hij stil. Dotje gas erbij en gewoon gaan rijden en het probleem is opgelost, maar het hoort natuurlijk niet zo. Hij rijdt verder goed, maar ik heb ook het idee dat hij bij abrupt gas loslaten en gas geven wat schokt, kan ook nog wel normaal zijn, maar ik ben het niet gewend van renault...
Wat kan er aan de hand zijn?

EvelineB

Geplaatst door EvelineB (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

8je (0) PRO, 16 jaar geleden

Even terug naar de garage, lijkt op een vervuild smoorklephuis. Komt vaker voor vooral bij 1.4 en 1.6 motor. Het is ongeveer een half uur tot drie kwartier werk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.