Renault Laguna: stop laadstoom defect

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Beste allemaal,

Al een tijdje krijg ik zo nu en dan de melding in het display, "stop laadstoom defect"
Er is helemaal niets aan de hand met de laderij. want dit probleem heb ik al geruime tijd. Het staat ongeveer 10 seconden in beeld en verdwijnt dan weer om na een paar weken maar zo weer eens te verschijnen.
Het schijnt een probleem te zijn in de tellerklok. Er zijn bedrijven die dat er uit kunnen halen las ik op internet, maar is er misschien iemand die weet hoe je dat zelf zou kunnen doen?

Alvast bedankt.

danhof

Geplaatst door danhof (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (225), 12 jaar geleden

Hoe oud is je accu? Deze mailding komt ook voor met accu's ouder dan 3,5 jaar, ook wanneer je accu nog helemaal goed is/meet.

Safrane10698 (0), 12 jaar geleden

Ja dat kan als je goed met solderen bent en je tellerbak uit elkaar durft te slopen. Je moet de wijzers namelijk verwijderen om er bij te kunnen. Daarna moet je een zeer klein component los solderen en een nieuwe er weer op solderen. Ik zal eens kijken voor de link.

Ik weet niet hoe goed je frans is
http://www.planeterenault.com/forum/lagu...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.