Renault Megane: Storing dak Megane CC 2004

Bouwjaar: 2004

Linkerachterruit kon niet worden bediend met knoppen in de linker deur en linkerachterpaneel. Dak kon nog wel open en dicht.
Op middenconsole kon ruit worden gesloten. Gisteren wilde kap niet meer dicht. Raam ging uit half-stand niet meer dicht.
Uiteindelijk na demontage van li achterpaneel, staaldraad ruitbediening doorgeknipt. Ruit omhooggetrokken en kap kunnen sluiten na veel gedoe. Nu niet meer mee te rijden vanwege gepiep, vanwege foutmelingen. Ik vermoed dat er ergens een sensor defect is. Dus sensor/raambediening vervangen en klaar??? Overigens hoor ik wel de motor van de ruitbediening werken.

FredAJ

Geplaatst door FredAJ (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

willyvan (5) PRO, 13 jaar geleden

zou hem uitlezen met clip geeft een foutmelding als ie bijft piepen en links achter nieuwe raambediening monteren

FredAJ (0), 13 jaar geleden

Uiteindelijk opgelost door ABC in Uden. Binnen 10 minuten uitgelezen. Bleek dat tevens een micro-switch in een van de kofferbaksloten defect was. Renault heeft niet op een of meerdere veiligheden gekeken i.v.m. de harde kap. Twee afzonderlijke storingen dus. Door de heren in Uden prima opgelost. Hulde, hulde.
Bij Renault ergens in Utrecht, dacht men 3 dagen nodig te hebben voor deze klus.

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

graag gedaan

FredAJ (0), 8 jaar geleden

Auto verkocht. probleem opgelost EN storing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.