Renault Megane: Storing in richtingaanwijzer bij remmen.... Help

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine

Hallo ik heb hier het volgend probleem.
Als ik mijn richtingaanwijzer naar links aan zet en ik druk op de rem dan gaat het knipperlampje uit en gaat mijn lampje van de mistlamp aan in het dashboard, dit gebeurd als ik mijn dimlicht aan hebt staan. Als ik niet rem dan doet mijn knipperlicht het wel. Als ik mijn dimlicht uitzet en gebruik de linker richtingaanwijzer dan knippert de richting aanwijzer heel snel tijdens het remmen en gaat ook weer het lampje branden van de mistlamp. Wat kan hier de oorzaak van zijn?? Heb het nu ineens begin januari (tijdens de kou) Daarvoor had ik er nooit last van. HEt rare is er dus van dat het alleen dus gebeurd als ik erbij remt.
Alvast bedankt voor de reactie's
Grtjes

proximuss

Geplaatst door proximuss , lid sinds 15 jaar geleden

3 Reacties

8je PRO, 11 jaar geleden

Waarschijnlijk is de massa aansluiting op de fittingen van de achterlichten niet goed. Even de stekkers goed controleren. Komt vaak voor.
Als tweede mogelijkheid is een eventueel aanwezige stekkerdoos van de trekhaak verdacht.

proximuss, 11 jaar geleden

Oke bedankt voor de zeer snelle reactie! Ik ga het morgen zaterdag gelijk even allemaal controleren.
Ik zal nog een bericht plaatsen als ik iets hebt gevonden/opgelost.

proximuss, 11 jaar geleden

Het zat hem idd in de massa verbinding van het achterlicht. Het palletje waar de stekker op gaat maakte niet goed contact meer. Dat palletje heb ik even opgeschuurd en in de stekker iets dicht geknepen zodat hij weer goed contact blijf maken en nu is het opgelost!
Erg bedankt voor de reactie's!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.