Renault Megane: Storing Scenic 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

hallo,
Ik zit met het volgende probleem.
Als je de elektrische parkeerrem aanntrekt gebeurd alles normaal,maar als je het handrem loskoppeld d.m.v de knop met het led in te drukken ,dan gaan ook de elektrische ramen achter open. Als je de elektrische ramen achter gewoon bediend werkt alles wel gewoon.
Uitlezen bij de dealer gaf een storingscode DF 045 contactsluiter aanspanning 1 def

iemand ervaring met deze klacht

Gr. B S

Black Shadow

Geplaatst door Black Shadow (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stan (0) PRO, 17 jaar geleden

Zit er een canbus bedrading in? als dat het geval is ga dan eens na of er niks extra,s ingebouwd is en men per ongeluk de verkeerde bedradinging gepakt heeft.(dit kan namelijk voor rare storingen zorgen)
Gr Stan.

timhoeks2 (0) PRO, 17 jaar geleden

check je stekker onder de linker stoel. Kan me zo voorstellen dat dit ook weer daarmee te maken heeft. in die stekkers komt nogal makkelijk vocht. stekker zit best diep onder de stoel, dus kost ff tijd zeg maar.

Black Shadow (0) PRO, 17 jaar geleden

Stan : Er zit Can bus op.
Er zit niks extra ingebouwd

Timhoek : stekker onder de stoel R2 is ook gecontroleerd , stekker bij de parkeereem en bedrading
is helemaal schoon.

Ik denk dat de UCH op een of andere manier wordt beinvloed ,want de draden lopen van de ruitbediening en ookvan de parkeerrem naar de UCH.
Wat denken julie.........

timhoeks2 (0) PRO, 17 jaar geleden

wissel die schakelaar van de bediening eens uit. en gebeurd dit ook als je de stekkers van de achterste schakelaars loshaald? ze gaan links en rechts tegelijk open? je zou uit moeten zoeken wat een gezamelijke sturing zou kunnen zijn. misschien iets geks met die kinder veiligheid, want die werkt ook op beide ramen. heeft de dealer ook naar configuratie gekeken?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.