Renault Megane: lpg doet niets meer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

ik reed over de snelweg en zag ineens dat mijn lampje in de schakelaar voor gas/benzine begon te knipperen op die momenten kreeg de auto geen gas meer en sloeg hij af.
onder mijn dashboard aan de bijrijderskant zit en grijs kastje, die tikte altijd bij in en uitschakelen van het gas, maar doet dat nu ook niet meer.
aan de achterzijde kon ik nog een paar keer ff duwen en dan deed ie het weer even maar dat helpt nu ook niet meer, nu is het duur rijden voor me met benzine. wie weet of ik alleen een andere computer erin moet plaatsen of dat er iets heel anders mis is?
alvast bedankt, walter

megaantje

Geplaatst door megaantje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jitze (0), 17 jaar geleden

wat is het merk van gasinstallatie??
voor eurogas heb ik eventueel een oplossing.

gr.

megaantje (0), 17 jaar geleden

het merk is vialle maar het probleem is sinds dit weekend opgelost, stekkertje in de computer van de schakelaar was stuk

nog bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.