Renault Megane: stotterd rond de 2000 toeren

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

ik ben met een renault megane bezig. maar ik kom er niet uit. heb hem uitgelezen maar geeft geen storringscodes aan. bij de 2e versnelling rond de 3000 toeren begint hij te schokken. bij de 3e versnelling schokt hij al rond de 2500 toeren en de 4e en 5e versnelling begint het al bij de 2000 toeren. als je rustig gas geeft is niks aan de hand. maar als je wil door trekken begint hij schokken en te stotteren. wie kan me hier mee helpen?

robvandesande

Geplaatst door robvandesande (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

renault-monteur (0) PRO, 13 jaar geleden

map sensor slangetje gaat vaak stuk in de bocht

robvandesande (0) PRO, 13 jaar geleden

heb ik ook nagekeken niks mee aan de hand. map sensor los gekoppelt. en nog steeds het zelfde.

timhoeks2 (0) PRO, 13 jaar geleden

massakabels hangen er ook nogal eens los aan. en de bobine's kunnen het ook nog zijn, maar dan is het geen schokken maar redelijk duidelijk op 2 cilinders lopen.

kimidriessen (0) PRO, 13 jaar geleden

Hallo,

Ik had vandaag ook een Renault megane die koud stotterde. Bij warme motor was er niks aan de hand! Toch was het slangetje van de MAP sensor gescheurd. Probleem opgelost.

Mede dankzij jullie! Bedankt,

Gr Roy

robvandesande (0) PRO, 13 jaar geleden

het is helaas bij mij nog steeds niet opgelost. hij blijft stotteren. map sensor slangetje uit voorzorg een nieuwe opgezet. maar nog geen verschil. massakabels gecontroleerd en ook in orde.. heeft er iemand nog suggesties?

Bas_petiet (0) PRO, 13 jaar geleden

Meet je koelvloeistof senor eens door, het kan namelijk wezen dat deze een verkeerde waarde afgeeft waardoor hij te rijk/arm loopt zonder enige storing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.