Renault Mégane : stotteren

Ik heb een Megane Classic 1.6(bouwjaar '97) die rijdt op G3 en benzine. Ook ik heb al lang last van een stotterende motor en hevig schudden tijdens het rijden.
Soms helemaal geen last en dan weer plotseling wel. Heb de kleppen gesteld, de bougies, bobine, distributieriem en kabels vervangen.
De Renault garage kan niets ontdekken en dus word ik zo onderhand wanhopig van dit ding.....
Wie heeft voor ons een eventuele oplossing??
Alvast bedankt voor je antwoord.

abidi

Geplaatst door abidi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

primera p11 (0), 17 jaar geleden

Doet tie dat alleen op benzine of alleen op gas?.
Of op allebei?.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

controleer de vacuum slang van de map sensor eens.dit is een klein zwart kastje tegen het schudbord met een groene stekker hieraan zit een slang die vaak scheurd

abidi (0), 17 jaar geleden

Allereerst bedankt voor de antwoorden!
Ik dacht eerst dat het stotteren vooral voorkwam bij het rijden op gas, dus rij ik nu al weer een tijdje alleen op benzine. Eerst leek dit wel wat te schelen, maar ook op benzine heeft hij al weer flink gehaperd en geschud.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.