Renault Megane: Tankmeter schommelt

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: K7M

Goedemorgen Allemaal,

Heb een Megane coupe waar de tankmeter op het dasboard van slingert tijdens het rijden, met aanremmen, bochten nemen, op een vlakke weg geeft de meter wel de juiste tankinhoud aan. Zit zelf aan de spanningsstabilisator te denken..... maar waar zit ie in het tankelement of achterop het dasboard ?? en is deze los te vervangen ?? betreft een Jaeger unit.

Alvast bedankt voor het meedenken,


Groeten Rob.

robtopdrop

Geplaatst door robtopdrop PRO , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

Ruurt PRO, 14 jaar geleden

Je spanningstabilisator is wel goed denk ik anders zou hij constant teveel of te weinig aangeven. Ik denk eerder dat je element in de tank stuk is. Er zit een vertraging in het systeem om schommeling te voorkomen. Die vertraging werkt bij jou niet meer en schommelt je wijzer dus net zo hard als je brandstof in de tank. Of bedoelde je dat met die stabilisator. In dat geval zit je dus wel goed. Ik denk dat hij in je tankelement zit maar ik weet het niet zeker.

Gr Ruurt Visser

MrRiP PRO, 14 jaar geleden

controleer goed de massa's van je instrumentepaneel en andere massa punten van de auto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.