Renault Laguna: temperatuurregeling interieur

Bouwjaar: 2001

Ik kan in mijn laguna met climat control de temperatuur aan de bijrijder zijde niet regelen. Het blijf aan die zijde warm ook als ik de knop naar 16 graden draai. Dit is in automatic én in manual. Het display geeft wel de gevraagde temp aan. Aan de bestuurder zijde werkt alles wel goed. Als ik goed luister bij de voeteneinden dan hoor ik wel een even motortje lopen bij tempverstelling links maar niets bij tempverstelling rechts. Alvast bedankt voor uw reacties.

Rob9898

Geplaatst door Rob9898 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

motortjes gaan soms vastzitten vaak is het te verhelpen door het motortje een keer los te halen en terug te zetten

Rob9898 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor uw reactie abc. Ik ben bang dat dat motortje in het midden van de auto recht achter het controle paneeltje zit?
Is daar dan op een redelijk simpele manier bij te komen of moet ik het middenconsole uitbouwen? Rob.

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

handschoenenkast demonteren

Rob9898 (0), 19 jaar geleden

Okeeee. Das een heel andere plaats! Ik ga proberen het heelhuids te demonteren. Wederom bedankt.

Rob9898 (0), 19 jaar geleden

Dag abs.... Het is me zowaar gelukt. Ik heb dat klepmotortje gedemonteerd en daarna aan de bestuurderzijde aangesloten. Daar deed het dus ook niets! Motortje nog opengemaakt, printje doorgesoldeerd en gemeten, daarna nogmaals getest. Helaas niets. Dus ik ga maar naar de dealer om een nieuwe te bestellen.
Rob.

Rob9898 (0), 19 jaar geleden

Okee, vandaag motortje binnengekregen. Gemonteerd en ... werkt !
Nog bedankt voor de info.
Rob.

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

graag gedaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.