Renault Laguna: Specifieke punten automaat

Bouwjaar: 1999

Sta op punt Laguna 2.0 automaat te kopen. Laguna's ken ik verder goed, automaat echter niet. Zijn er specifieke problemen/punten bekend van deze automaat? Auto heeft 100.000km gelopen en is dealeronderhouden.

MHB

Geplaatst door MHB (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Patricko (0), 18 jaar geleden

Hoi MHB
Ik heb dus zon automaat 2.0 rxt, een hele fijne auto, alles gaat dus automatisch in deze wagen. zelf is er een vriendelijke jufrouw die het e e a vermeld als er iets niet goed is.

wat de automaat betreft, ik vind het nogal een ruige schakelaar, ik bedoel dat bv als ie koud is dan bonkt ie wat met opschakelen en met afremmen schakeld ie terug alsof je zonderkoppeling schakeld, (ik hoop dat mijn beschrijving te volgen valt.) maar als ie warm is dan shift ie prima. verder remt ie superlicht, de mijne loopt op lpg g3 en heeft 164000 gelopen en ook altijd door garage onderhouden. ik kan het je wel aanraden een automaat te gaan rijden, het scheelt zoveel in je linkerknie, met al die stoplichten en rontondes en files.
mvg een tevreden renault rijder.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.