Renault Megane: trekhaak zelf elektrisch aansluiten kan dat?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hoi

Kan je bij een megane met boordcomputer zelf een trekhaak elektrisch voorzien zonder dat dit computerstoringen geeft? Geef evt als je die hebt je ervaring mee
Even meegeven dat ik dan dus geen gebruik maak van een meegeleverde kabelset maar gewoon zelf kabels aanleg

Patrick

patsilverbug

Geplaatst door patsilverbug (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Patrick als jouw wagen Canbus heeft kan je zelf wel de bedrading aan leggen maar je moet gebruik maken van de kabelset die er bij hoort. Er moet alleen een + kabel van af de zekeringkast getrokken worden.en een massa verbinding bij het achterlicht ., daar is altijd een boutje voor aanwezig. de rest gaat met stekkers en contra-stekkers. Maar wat is het probleem dan wel. Groeten.

abc (0) PRO, 13 jaar geleden

een standaard kabelset geeft geen problemen bij dit model

wicked77 (0), 13 jaar geleden

Voor dit model zijn plug n'play kabelsetjes te krijgen. Die kun je gewoon tussen de stekkers van de achterverlichting klikken en hoef je niet in de originele bekabeling te knippen.
Bij mn eigen auto (een Grand Tour) wilde ik eerst een universele kabelset gebruiken, maar die kabels waren net niet lang genoeg om mooi en degelijk weg te werken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.